Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Λαπόρτα: “Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος”

Share

Ο Τζουάν Λαπόρτα έκανε τον απολογισμό του δημόσια, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μετά την συντριπτική ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν (0-3) χθες βράδυ για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τις συνεχείς αποδοκιμασίες εντός και εκτός γηπέδου μετά την λήξη του αγώνα από τους Καταλανούς φιλάθλους, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ζήτησε πίστωση χρόνου και εμπιστοσύνη στον ίδιο και τους συνεργάτες του όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι. Παράλληλα, ζήτησε την στήριξη και την υπομονή των οπαδών των Μπλαουγκράνα απέναντι στην ομάδα, λέγοντας πως τα πράγματα θα διορθωθούν και πως αν μη τι άλλο πρόκειται για καταστάσεις που όλοι περιμέναμε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα:

«Είμαι όσο απογοητευμένος κι αναστατωμένος είστε και όλοι εσείς.
Είναι ανάγκη να σας πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία από τις καταστάσεις που περιμέναμε. Ζητάω την υπομονή σας και να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα μας. Σας ζητώ επίσης την εμπιστοσύνη σας σε εμάς, τους ανθρώπους που διοικούν το κλαμπ. Χρειαζόμαστε την πίστη και τον χρόνο σας και μην έχετε αμφιβολία ότι θα λύσουμε αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ, ζήτω η Μπάρτσα».

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *