Type to search

Κεντρική ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Χέλμουτ Μάρκο: “Έδωσαν παράσταση ότι ο Χάμιλτον τραυματίστηκε”

Share

Ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, κατηγόρησε δριμύτατα τον Λιούις Χάμιλτον και την ομάδα του την Μερσέντες ότι παραποιούσαν και θεατρίνιζαν τον τραυματισμό που υπέστη ο Βρετανός από το τροχαίο στο Γκραν Πρι της Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα με τον Μαξ Φερστάπεν .

Να θυμίσουμε πως στο ατυχές συμβάν Χάμιλτον και Φερστάπεν, ενεπλάκησαν σε ένα σοβαρό ατύχημα που είδε το αυτοκίνητο της Red Bull να ανεβαίνει και να προσγειώνεται στο κεφάλι του Βρετανού στο Variante del Rettifilo στη Μόντσα. Ως αποτέλεσμα, ο Λούις Χάμιλτον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους.

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε έκτοτε ότι θα δει έναν ειδικό γιατρό πριν από τον Γκραν Πρι στη Ρωσία, καθώς ο λαιμός του γίνεται ολοένα και «πιο σφιχτός», πράγμα που δεν τον εμπόδισε να παρευρεθεί στο λαμπερό Met Gala της Νέας Υόρκης χθες το βράδυ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Osterreich , ο Μάρκο είπε:

“Ήταν απλώς ένα συνηθισμένο αγωνιστικό ατύχημα. Όλες οι ιστορίες γύρω από το συμβάν τις τράβηξαν τα μαλλιά η Mercedes. Ο Βέρσταπεν είχε ήδη βγει όταν ο Χάμιλτον προσπάθησε να επιστρέψει για να βγει από το χαλίκι. Το ιατρικό αυτοκίνητο το είδε και συνέχισε. Και μετά γίνεται μια παράσταση ότι ο καημένος ο Χάμιλτον τραυματίζεται ξαφνικά. Ο Χάμιλτον τείνει να είναι λίγο θεατρικός”. 

“Ακόμα κι αν ήμουν σκεπτικός στην αρχή, πρέπει να παραδεχτώ όπως και στο ατύχημα με την πυρκαγιά, το Halo ήταν αποφασιστικό για να διασφαλίσει ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν τόσο καλά” τόνισε ο σύμβουλος της Red Bull αναγνωρίζοντας την σημασία του Halo στα μονοθέσια.

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *