Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Χάνει Ιμπραίμοβιτς η Μίλαν ενόψει Λίβερπουλ

Share

 

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι ο μεγάλος απών για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα για το αυριανό ντέρμπι Λίβερπουλ – Μίλαν στο Άνφιλντ.

Ο Σουηδός στράικερ παρότι έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον κράτησε εκτός για σχεδόν τέσσερις μήνες και παρότι επέστρεψε πίσω δυνατός σκοράροντας για τους “Ροσονέρι” την Κυριακή (12/9) απέναντι στην Λάτσιο, σήμερα στην προπόνηση αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην αχίλλειο φτέρνα και για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός. 

“Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν γερνάει ποτέ και έχει μεγάλο πάθος, μια φωτιά καίει μέσα του. Προπονείται πάντα στο μέγιστο και το κάνει με ευχαρίστηση. Όταν είσαι έτσι δεν νιώθεις ότι τα χρόνια περνούν”, δήλωσε ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, μετά τον αγώνα με την Λάτσιο.

Ενώ για την πιθανή απουσία του Ζλάταν, μίλησε και ο Γιούργκεν Κλοπ, προπονητής της Λίβερπουλ, λέγοντας: “«Ζλάταν! Τι παίκτης! Νομίζω ότι είδα τα βίντεο του όταν τραυματίστηκε και στη συνέχεια αρκετά νωρίς, πάλεψε με “τα λιοντάρια” δεν ξεκουράζονται πολύ και επανήλθε. Ο Ζλάταν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει δει ποτέ αυτό το παιχνίδι. Το ξέρει και μας το λέει. Μου αρέσει αυτό. Υπάρχει ακόμα καύσιμο στο ρεζερβουάρ και πιέζει κάθε σταγόνα. Είναι ικανός να παίξει σε κάθε πρωτάθλημα και αυτό είναι εξαιρετικό”.

Να θυμίσουμε πως ο Ίμπρα συμπληρώνει τα 40 του χρόνια τον επόμενο μήνα και έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου έως το τέλος της σεζόν 2021/22.

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *