Type to search

CONFERENCE LEAGUE EUROPA LEAGUE ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Κεντρική ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Share

Ορίστηκαν από την UEFA, τόσο ο διαιτητής για την πρεμιέρα των <<ερυθρολεύκων>> στο Europa League όσο και ο διαιτητής για το ξεκίνημα του <<δικεφάλου του Βορρά>> στο Europa Conference League.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού που υποδέχεται την Αντβέρπ (16/9, 22:00) στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League  θα διευθύνει ο Ούγγρος, Ταμάς Μπογκνάρ, που πέρυσι είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ ήταν ο ρέφερι και του 2-1 του «Δικέφαλου του Βορρά» επί της Λίμπερετς στο Europa League το 2016. Ο 42χρονος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θεωρείται από τους πλέον ικανούς, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπουζάς, Κόμπορ (4ος ο Μπέρκε) και στο VAR οι Ιταλοί Γκούιντα, Μέλι.

Για το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λίνκολν την ίδια μέρα (19:45), ορίστηκε ο 33χρονος Ιρλανδός Ρόμπερτ Χάρβεϊ, που έχει ελάχιστη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για βοηθούς θα έχει τους Γουέιν ΜακΝτόνελ και Ντάρα Κίγκαν και τέταρτος ο επίσης Ιρλανδός Νιλ Ντόιλ.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Συλλέκτης

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *