Type to search

Κεντρική ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

“Πόρτα” ΠΑΟΚ σε πρόταση 7,5 εκατ. ευρώ της Nova

Share

Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική ομάδα στη Λίγκα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, μετά την άρνηση του Ιβάν Σαββίδη στην πρόταση της Nova για 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί η Γενική Συνέλευση της Super League να ενέκρινε την έναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου(11/9), ωστόσο θολό παραμένει το τοπίο στον ΠΑΟΚ γύρω από την τηλεοπτική του στέγη. Και αυτό, διότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με την Nova για την παραχώρηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport”, ο Ιβάν Σαββίδης που χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση, απάντησε αρνητικά στην πρόταση 7,5 εκατομμυρίων του συνδρομητικού καναλιού.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν ναυαγήσει οριστικά, όμως, αν δε βρεθεί σύντομα η χρυσή τομή, είναι πιθανόν οι αγώνες του ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι(12/9) της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, να μεταδοθούν από το OPEN TV. Όπως είχε συμβεί, άλλωστε, και με τους αγώνες που έδωσαν οι “ασπρόμαυροι” για τα προκριματικά του Conference League.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *