Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Super League: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Share

Η Super League ανακοίνωσε τις μέρες και τις ώρες των αγώνων της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά την οριστική απόφαση που έλαβε χθες(2/9) το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού για την έναρξη της Super League το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου, έγινε γνωστό και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Αρχής γενομένης από το Σάββατο(11/9), όπου ο Παναιτωλικός, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της σεζόν, θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης(18:15), ενώ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ρίχνεται στην μάχη την ίδια μέρα, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 20:30 στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Την Κυριακή(12/9), θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες, με τα παιχνίδια των τριών “μεγάλων” να ξεχωρίζουν. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα(19:00), ενώ την ίδια ώρα(20:30) θα ξεκινήσουν τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με Ατρόμητο και Ιωνικό αντίστοιχα.

Τέλος, η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα(13/9) με τον αγώνα του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Να σημειωθεί ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα ξεκινήσουν με -6 το νέο πρωτάθλημα λόγω της υπόθεσης Λάσκοφ.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *