Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Έκλεισε Παλάσιος στο…90′ της μεταγραφικής περιόδου!

Share

Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Τέλος καλό, όλα καλά στην υπόθεση Παλάσιος, καθώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε, προλαβαίνοντας οριακά την προθεσμία(επικυρώθηκε στις 23:52), να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση και να κάνει δικό του τον 29χρονο εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε. Το συνολικό ποσό της μεταγραφής μαζί με την εφορία θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια, ενώ το συμβόλαιο του Αργεντινού θα είναι τριετής διάρκειας(έως το 2024) με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη να ανέρχονται στις 600.000 ευρώ.

Η Πατσούκα ήταν αυτή που έδωσε το τελικό ΟΚ για την παραχώρηση του Παλάσιος, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε στο οικονομικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, οι Μεξικανοί θα καρπωθούν από την μεταγραφή το ποσό των 950.000 δολαρίων, ενώ οι Αργεντινοί, οι οποίοι οφείλαν κάποια επιπλέον χρήματα στην Πατσούκα, θα λάβουν 800.000 δολάρια. Ακόμη, η συμφωνία προβλέπει η Ιντεπεντιέντε να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Στο “τριφύλλι” πλέον κάνουν προσπάθεια ο ποδοσφαιριστής να έρθει το συντομότερο δυνατόν στην Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Παλάσιος, ο οποίος ήταν ο διακαής πόθος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, με τον ίδιο να αρέσκεται να παίζει στα άκρα. Με τα χρώματα της Ιντεπεντιέντε αγωνιζόταν από το 2019, καταγράφοντας 50 συμμετοχές με 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα σε εννιά παιχνίδια της ομάδας του έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *