Type to search

ΑΓΓΛΙΑ Κεντρική ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Γιουνάιτεντ: Πέρασε τα ιατρικά ο Ρονάλντο και υπογράφει για 2+1 χρόνια

Share

Με επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται προ των πυλών μετά και την επιτυχή ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο CR7. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Γιουβέντους, βρίσκεται στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην γενέτειρά του, την Μαδέιρα, όπου πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Πλέον απομένουν τα τυπικά για να τον δει ο κόσμος να αγωνίζεται ξανά, 12 χρόνια μετά, με την κόκκινη φανέλα. Στο “Νησί” αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του 36χρονου αστέρα με τους “Κόκκινους Διαβόλους” θα έχει διάρκεια δύο ετών, με τους “μπέμπηδες” να έχουν τη δυνατότητα να το επεκτείνουν για ακόμα έναν χρόνο(2+1).

Τέλος, να σημειωθεί ότι η έλευση του Ρονάλντο φέρνει ανακατατάξεις στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ, με τον Ντάνιελ Τζέιμς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο 23χρονος Ουαλός επιθετικός δε χωράει στον νέο σχεδιασμό της ομάδας, μιας και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην γραμμή κρούσης της Μάντσεστερ, με τους Ρονάλντο, Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο, Έντισον Καβάνι και Μέισον Γκρίνγουντ να αποτελεί μία πληθώρα επιλογών για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

 Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *