Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπακού: Τα τελευταία νέα πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη των “ερυθρολεύκων”

Share

Σε ρυθμούς Champions League κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε(21/7) στις 22:00 θα φιλοξενήσει την Νέφτσι Μπακού στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για το δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό του Champions League καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού. Οι “ερυθρόλευκοι”, δύο μήνες μετά το τελευταίο τους επίσημο παιχνίδι, θέλουν νίκη με καθαρό σκορ, ώστε να πάνε την άλλη εβδομάδα στο Μπακού με ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Ο τεχνικός των “Πρωταθλητών”, Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος είναι ο Νο1 στις νίκες της ομάδας στην Ευρώπη, θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, με τον Τζολάκη να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ και τους Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Σεμέδο και Ρέαμπτσιουκ να απαρτίζουν την τετράδα στην άμυνα(από δεξιά προς αριστερά). Η τριάδα στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη, ενώ στην επίθεση σε ρόλο εξτρέμ θα αγωνιστούν οι Ραντζέλοβιτς και Μασούρας, με τον Χασάν να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι οι “Πειραιώτες” θα είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα, η οποία θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της μετά από 507 ολόκληρες μέρες, καθώς υπολογίζεται να βρεθούν στο γήπεδο περίπου 10.000 οπαδοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο 33χρονος Πορτογάλος, Ζοάο Πινιέρο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τιάγκο Κόστα και Πέδρο Ριμπέιρο και τέταρτο τον Γκουστάβο Φερνάντες Κορέιρα.

Αναλυτικά η 24άδα του Ολυμπιακού:  Τζολάκης, Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *