Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Στήριξε Μίντλετον και Χόλιντεϊ ο Αντετοκούμπο

Share

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, έσπευσε να υπερασπιστεί σε δηλώσεις του τους Τζρου Χόλιντεϊ και Κρις Μίντλετον, έπειτα από τις απογοητευτικές εμφανίσεις τους στα δύο πρώτα παιχνίδια των τελικών του NBA.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Έλληνα σουπερ σταρ, βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 στη σειρά των τελικών του NBA απέναντι στους Φίνιξ Σανς. Ωστόσο, ενώ ο Γιάννης έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις (ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι, όπου πέτυχε 42 πόντους), οι συμπρωταγωνιστές του στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου δεν έχουν ανάλογη απόδοση.

Ο λόγος φυσικά για τους Κρις Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ, οι οποίοι είχαν στο Game 2, 12/37 σουτ. Αυτό έχει προκαλέσει την έντονη κριτική κατά των συμπαικτών του Γιάννη, ο οποίος σε δηλώσεις του εν όψει του τρίτου αγώνα έδειξε ότι τους έχει εμπιστοσύνη και πιστεύει στις ικανότητές τους.

«Συνεχίζω να του μιλάω, να του λέω να είναι επιθετικός. Ανεξάρτητως τι θα γίνει, πρέπει να μείνεις επιθετικός και δεν πρέπει να σε νικήσουν τα συναισθήματα σου. Είναι τελικοί ΝΒΑ, 20000 κόσμος φωνάζουν για σένα και είναι δύσκολο να κρατήσεις τα συναισθήματα σου», τόνισε στην αρχή για τον Χόλιντεϊ, ενώ στη συνέχεια για τον Μίντλετον είπε :

«Δεν έχει να κάνει για μένα και για τον Κρις, για τον coach. Έχει να κάνει με όλη την ομάδα. Αν υπάρξει ένα ματς με 3/12 σουτ, μπορείς να βοηθήσεις αλλιώς την ομάδα με ριμπάουντ με κλεψίματα, με ασίστ. Νομιίζω το καταλαβαίνει αυτό ο Μίντλετον. Ξέρω πως θα βοηθήσει οταν το χρειαζόμαστε περισσότερο και δεν ανησυχώ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει εξαιρετικά όλη τη χρονιά και θα συνεχίζει να παίξει φοβερά για την ομάδα αυτή».

Το τρίτο παιχνίδι γίνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:00, Cosmote Sport 4) και τα “Ελάφια” θα πρέπει να το πάρουν εάν θέλουν να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *