Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: Σοκαριστικός τραυματισμός στο γόνατο, “πάγωσε” όλο το γήπεδο των Χοκς (vid)

Share

“Πάγωσε” όλον τον κόσμο ο σοκαριστικός τραυματισμός που υπέστη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο γόνατο έπειτα από ατσάλι προσγείωση στο παρκε με αποτέλεσμα να μην επιστρέφει στο Game 4 των Μπακς με τους Χοκς αλλά και να θέτει σε έντονη ανησυχία την ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Ένα απλό άλμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν αρκετό για να τρομάξει ολόκληρη τη μπασκετική κοινότητα. 7:14 πριν το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, Ο Έλληνας σούπερσταρ στην προσπάθειά του να κόψει τον Κλιντ Καπελά, προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο παρκέ λυγίζοντας με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο το γόνατό του με αποτέλεσμα να σωριαστεί κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους.

Με τη βοήθεια του αδερφού του Θανάση, σηκώθηκε και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια πηγαίνοντας εν τέλει προς τα εκεί χωρίς βοήθεια παίρνοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού της State Farm Arena. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο παρκέ όμως όντας εμφανώς ταλαιπωρημένος από τους πόνους, με την πρώτη ευκαιρία έφυγε ξανά για τα αποδυτήρια κι αυτή τη φορά οριστικά απουσιάζοντας από το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Γιάννης υπέστη υπερέκταση, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες μετά τις αναλυτικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί μόλις η αποστολή της ομάδας επιστρέψει πίσω στο Μιλγουόκι για το Game 5 της σειράς με την συμμετοχή του “Greek Freak” να είναι αμφίβολη ακόμα και για το υπόλοιπο της σειράς.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *