Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ολυμπιακός: Με κόσμο το φιλικό με την Σάλτσμπουργκ

Share

Το αυριανό(29/6) φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ θα γίνει με την παρουσία 200 φιλάθλων.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο την Σάλτσμπουργκ(19:00) στο Κίρχντορφ της Αυστρίας, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας, με τις τοπικές Αρχές να δίνουν τη δυνατότητα σε 200 άτομα να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Αυτό θα είναι μάλιστα το πρώτο φιλικό των “ερυθρολεύκων”, το οποίο θα γίνει με παρουσία κόσμου, μετά από 16 ολόκληρους μήνες.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, δηλαδή στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00, τοπική). Όποιος προλάβει και εξασφαλίσει εισιτήριο από τα 200 που θα εκδοθούν θα καταφέρει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη αρνητικού τεστ Covid-19(48 ωρών αντιγόνο τεστ, 72 ωρών PCR τεστ), ενώ δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν και όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση ότι έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *