Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το “αντίο” του ΕΣΑΚΕ στο Νίκο Ζήση

Share

Ο Νίκος Ζήσης ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, δύο μέρες ύστερα από τον φίλο και κουμπάρο του Βασίλη Σπανούλη, και ο ΕΣΑΚΕ τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ.

Ένας ακόμη παίκτης από τη χρυσή φουρνιά του 2005 και του 2006 αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του. Ο λόγος φυσικά για τον 37χρονο Νίκο Ζήση, έναν από τους καλύτερους ευρωπαίους γκανρτ που είδαν ποτέ τα παρκέ της Γηραιάς Ηπείρου.

Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος, θέλησε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο ίνσταγκραμ, τον καλαθοσφαιριστή που στην Ελλάδα ξεχώρισε με τη φανέλα της ΑΕΚ και στην Ευρώπη, κατέκτησε τη Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας δίπλα του τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ :

«Ο Νίκος Ζήσης άφησε την… σφραγίδα του στο ελληνικό μπάσκετ. Όχι μόνο με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, αλλά και με την γενικότερη παρουσία του που απέπνεε σοβαρότητα και ήθος. Νίκο Ζήση ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο ελληνικό μπάσκετ. Είσαι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τη νέα γενιά. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και καλή επιτυχία με ό,τι ασχοληθείς από εδώ και πέρα!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΣΑΚΕ (@esake.gr)

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *