Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Football League: Πανηγυρικά Στην Β’ Eθνική η «Μαύρη Θύελλα»

Share

Στην Β’ Εθνική κατηγορία επονομαζόμενη και ως Super League 2 θα βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας την σεζόν 2020-2021 μετά και την επιβλητική της εμφάνιση με 4-0, επί του Ιαλυσού Ρόδου στο «Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας» για την 18η και τελευταία αγωνιστική της Football League.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Γεωργίου

Στον πάγκο της Καλαμάτας ο Νίκος Αναστόπουλος

H ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος ανέλαβε το τεχνικό πάγκο της ομάδας στις 27 Ιανουαρίου του 2020 μετά την άνοδο της ομάδα από την ΕΠΣ Μεσσηνίας την σεζόν 2019-2020, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση με 35 βαθμούς, έχοντας μόλις 5 ισοπαλίες 3 ήττες αλλά και παθητικό 7 γκόλ στο Νότιο Ομίλο.

Mετά τον αγώνα ακολούθησαν πανηγύρια από τους παίχτες της «Μαύρης Θύελλας» στα αποδυτήρια. Ενώ το πούλμαν της ομάδας έκανε τον γύρο του θριάμβου στους δρόμους της Καλαμάτας.

Παράλληλα οι φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την άνοδο της ομάδας μετά την σεζόν 2009-2010, όπου ήταν και η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Β’ Eθνική.

Αξίζει να σημειωθεί πως στόχος του προέδρου είναι η συμμετοχή της ομάδας στην Super League 1 κατηγορία μετά και την τελευταία σεζόν το 2000-2001.

Παράλληλα αξίζει να επισημανθεί πως μετά την ψήφιση του νέου Αθλητικού Νόμου και την αναδιάρθρωση της Β εθνικής κατηγορίας μαζί με την Καλαμάτα ανέβηκαν και Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τρίγλια, Θεσπρωτός, Αλμωπός Αριδαίας. Εκκρεμεί η δικαστική απόφαση που θα καθορίσει την 18η ομάδα που θα προκριθεί των ομάδων του Διαγόρα Ρόδου και του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ενώ από τον Βόρειο Όμιλο ανέβηκε η Βέροια με την Καβάλα καθώς και η Επισκοπή, ο Ιάλυσος, Σαντορίνη, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου.

Στην ερασιτεχνική κατηγορία έπεσαν ο Απόλλων Πόντου (19 βαθμούς)  με την ΑΕΠ Κοζάνης (7 βαθμούς) από τον Βόρειο Όμιλο, ενώ από τον Νότιο Όμιλο ο Ασπρόπυργος (7 βαθμούς). Ο Αστέρας Βλαχιώτη (22 βαθμούς) παραμένει ακόμα ερωτηματικό καθώς εκκρεμεί η δικαστική απόφαση.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την rodiaki.gr: «έχει καταθέσει η Σαντορίνη σε βάρος της Ρόδου υποστηρίζοντας ότι οι κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών στη μεταξύ τους πρόσφατη αναμέτρηση είχαν λήξει» για την 17 αγωνιστική

Πηγή:

https://www.rodiaki.gr/article/460161/enstash-santorinhs-se-baros-ths-rodoy-ton-ioylio-ta-spoydaia

Από την πλεύρα του Αστέρα Βλαχιώτη η ροδιακή ιστοσελίδα αναφέρει: «πως η ομάδα της Καλλιθέας έχει ασκήσει έφεση για αντικανονική συμμετοχή του Χοτζάλι στην αναμέτρηση του για την 15 αγωνιστική και η απόφαση αναμένεται την Δεύτερα 28 Ιουνίου.

Πηγές

https://www.sportcyclades.gr/podosfero/protathlimata/football-league/item/51407-vazakas-tha-krithei-sta-dikastiria-dyskoli-apostoli-me-aigaleo.

htmlhttps://www.rodiaki.gr/article/460161/enstash-santorinhs-se-baros-ths-rodoy-ton-ioylio-ta-spoydaia

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *