Type to search

EURO 2020 EURO2020 ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δένει” Σάουθγκεϊτ η εθνική Αγγλίας

Share

Νέο συμβόλαιο στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει να δώσει η FA.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των “τριών λιονταριών” έχει συμβόλαιο μέχρι και το Παγκόσμιο Κύππελο στο Κατάρ. Όμως, ανεξάρτητα πάντως από το τι θα κάνει η Αγγλία σε αυτή τη διοργάνωση, οι άνθρωποι της FA έχουν μείνει μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένοι από το έργο του ομοσπονδιακού τεχνικού στην ομάδα και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Telegraph” θα του προτείνουν να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του όταν ολοκληρωθεί το EURO 2020.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της FA, Μαρκ Μπούλιχναμ, αναφορικά με το θέμα του προπονητή στην εθνική ομάδα:

“Θα θέλαμε πολύ να συνεχίσει και πέρα από το υπάρχον συμβόλαιό του. Ο Γκάρεθ ξέρει ακριβώς τα συναισθήματά μας για εκείνον. Ξέρει πως πιστεύουμε ότι κάνει σπουδαία δουλειά και θέλουμε από αυτόν να συνεχίσει

Θα μπούμε σε επίσημες συζητήσεις μετά το τουρνουά. Αλλά αν με ρωτάτε τώρα, θα έλεγα ναι, θέλουμε να συνεχίσει

Σε κάθε ματς που δίνουμε θέλουμε τη νίκη και θεωρούμε πως με εκείνον στον πάγκο έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Είναι εξαιρετικός τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, φανταστική εμφάνιση στο Nations League, κάποια εξαιρετικά ματς είναι μερικά από τα πεπραγμένα του όλο αυτό το διάστημα”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αγγλία του Σάουθγκεϊτ έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018, και στα ημιτελικά της Πορτογαλία για το Nations League, εκεί όπου ηττήθηκε με 3-1 από την Ολλανδία.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *