Type to search

ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΟΚ: Σε αναζήτηση επιθετικού μετά από εισήγηση Λουτσέσκου

Share

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την απόκτηση ενός επιθετικού, μετά την αποχώρηση του Μίχαελ Κρμέντσικ.

Στην αγορά για την απόκτηση σέντερ-φορ έχει βγει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ύστερα από σχετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά την φυγή του Κρμέντσικ και της λειψανδρίας που παρατηρείται στην επίθεση, επιθυμεί άμεσα την απόκτηση ενός φορ περιοχής, ούτως ώστε να μπει σχετικά σύντομα στην προετοιμασία. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι τα παιχνίδια των προκριματικών του Europa Conference πλησιάζουν και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αντράζ Σπόραρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν κάνει κρούση στην πορτογαλική ομάδα για τον δανεισμό του Σλοβένου. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας υποψήφιος επιθετικός, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Τέλος, όσον αφορά τον Σφιντέρσκι, ολοκλήρωσε πρόσφατα τις υποχρεώσεις του στο Euro με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας. Ο ίδιος θα ξεκουραστεί κάποιες μέρες και αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” στην Ολλανδία.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *