Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Κάτας

Share

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης(24/6) τον Όντεντ Κάτας για τη λήξη της συνεργασίας τους. Μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του “τριφυλλιού” είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

Μετά από μόλις πέντε μήνες θητείας στο τιμόνι του “πράσινων”, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα την λύση της συνεργασίας της με τον Όντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός τεχνικός κάθισε στον πάγκο του “Εξάστερου”, τον περασμένο Ιανουάριο, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο της σεζόν 2020/21. Ωστόσο, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας φαίνεται πως δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Όντεντ Κάτας.

Ο Όντεντ ήταν και παραμένει ένας δικός μας άνθρωπος, ο οποίος τίμησε το «τριφύλλι» τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής με τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του.

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά και τον κόουτς Λίορ Λούμπιν για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *