Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

“O Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σπιριντόνοβιτς”

Share

Δημοσίευμα από την Σερβία, αναφέρει πως οι “Πράσινοι” εξετάζουν την περίπτωση του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί στα ελληνικά γήπεδα για δύο χρόνια (2017-2019) με την φανέλα του Πανιωνίου.

Ο 27χρονος επιθετικός μάλιστα, είχε κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις με τους “κυανέρυθρους”. Ο Αυστριακός ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική Γκετσλέρμπιρλιγκι.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα nova.rs, επισημαίνει :

«Ο Σπιριντόνοβιτς πήγε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα από την Πολωνία. Έκανε κάποια καλά ματς, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με τον προπονητή Στάνκοβιτς.

Την άνοιξη αγωνίστηκε δανεικός στην Γκεντσεμπιρλιγκί και θα μπορούσε να παίξει ξανά στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή και δύο τρόπο υπάρχουν για να τον αποκτήσει.

Είναι πιθανό να έρθει με δανεισμό στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει η επιλογή να τον αγοράσουν οι πράσινοι με το ποσό των 300.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον του Σπιριντόνοβιτς από την Ελλάδα δεν εκπλήσσει καθώς είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο όταν αγωνιζόταν στην χώρα».

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *