Type to search

EURO 2020 EURO2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μυθικός Ρονάλντο, έφτασε τα 109 γκολ και τον Αλί Νταεΐ στην πρωτιά των σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων!

Share

Μυθική πρωτιά έπιασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γαλλία, πιάνοντας τον Ιρανό Αλί Νταεΐ στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων με 109 γκολ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε και συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος μετά την πρώτη θέση των σκόρερ που κατέκτησε στα χρονικά του Euro με τα γκολ του επί της Ουγγαρίας, ήρθε το ματς με τους Γάλλους στο οποίο πέτυχε ακόμα δύο γκολ για να φτάσει τα 109 συνολικά με το εθνόσημο και να πιάσει τον Αλί Νταεΐ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας σε εθνικό επίπεδο όλων των εποχών.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος σούπερσταρ με τα δύο γκολ του κόντρα στους “Τρικολόρ”, ξεπέρασε τον Μίροσλαβ Κλόζε στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φτάνοντας τα 21 συνολικά ενώ ο Γερμανός είχε σταματήσει την καριέρα του στα 19.

Πλέον, ο Ρονάλντο έχει πετύχει 5 γκολ στη φετινή διοργάνωση, όλα στα φάση των ομίλων (2 κόντρα στην Ουγγαρία, 1 κόντρα στη Γερμανία, 2 κόντρα στη Γαλλία), είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά και μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στους “16”, βάζει πλώρη για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους εντυπωσιακούς αριθμούς του.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *