Type to search

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τελική 12αδα της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά

Share

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο τελευταίος παίκτης που κόπηκε από το ρόστερ της Εθνικής ομάδας και έτσι ολοκληρώθηκε η τελική 12αδα με την οποία ο Ρικ Πιτίνο θα παλέψει στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτώρια (29/6-4/7). 

Το πρόβλημα στη γάμπα του Βασίλη Σπανούλη ήταν αξεπέραστο, ο Πρίντεζης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Παπαπέτρου έπαιζε με πόνους στο γόνατο και αποφάσισε να μην αγωνιστεί, ενώ ο Παπανικολάου ήταν εκτός πλάνων εξαρχής. Κάπως έτσι οι επιλογές του Ρικ Πιτίνο περιορίστηκαν αρκετά και έβγαλε μια 12αδα ανάγκης για τους αγώνες του Προολυμπιακού τουρνουά της Βικτώρια (29/6-4/7).

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο τελευταίος παίκτης που κόπηκε από την αποστολή, ενώ μέσα σε αυτή υπάρχει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Νικ Καλάθης και Κώστας Σλούκας αναμένεται να καθοδηγήσουν από τις θέσεις των γκαρντ, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου και ο Γιώργος Παπαγιάννης θα πάρουν το μεγαλύτερο χρόνο στους ψηλούς.

Αναλυτικά η τελική 12αδα της Εθνικής: 

Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Καββαδάς

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στους ομίλους τον Καναδά και την Κίνα και θα χρειαστεί τουλάχιστον μια νίκη για να περάσει στα νοκ-άουτ. Τουρκία, Τσεχία και Ουρουγουάη συμπληρώνουν το δεύτερο όμιλο του τουρνουά.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *