Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: Οι οπαδοί αγοράζουν μετοχές της ώστε να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο

Share

Την δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές της ομάδας θα έχουν απο δω και πέρα οι οπαδοί της Ίντερ,ώστε να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο στις δύσκολες μέρες που περνά. 

Ή Ιντερ βλέπει τα οικονομικά της να πηγαίνουν απο το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα να ψάχνει με κάθε τρόπο να μειώσει τα έσοδα της.Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και αυτός ήταν ο λόγος που ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να αποχωρήσει απο τους νερατζούρι λίγους μήνες μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί του συλλόγου βλέποντας τις δύσκολες ημέρες που διανύει ο σύλλογος, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θέλησαν να συνεισφέρουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, προχωρώντας σε μία σπουδαία πρωτοβουλία.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του εγχειρήματος Κάρλο Λοκατέλι και Ιταλός οικονομολόγος, οι οπαδοί της Ίντερ θα μπορούν να αγοράζουν μετοχές της ομάδας ώστε να της δώσουν μια βαθιά οικονομική ανάσα.

«Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα έργο μετοχικού οπαδού. Θέλουμε να ενισχύσουμε το Ίντερ με κεφάλαια ενσωματωμένα από πόρους θεσμικών επενδυτών. Αυτό συμβαίνει ήδη σε άλλους ένδοξους συλλόγους όπως στην Μπάγερν Μονάχου. Θέλουμε να συνεργαστούμε στενά με την ιδιοκτησία της Ίντερ, η οποία έχει ενημερωθεί για το έργο μας. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σε συνεργασία με τη Suning, η οποία έχει ενημερωθεί για τα πάντα. Ο μοναδικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα που αγαπάμε.

Στόχος είναι να γίνει γνωστό το πρότζεκτ σε όλους τους οπαδούς της Ιντερ και να προσφέρουν πάρα πολλοί, αναλόγως την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Και μπορεί να μην είναι αυτή η λύση σε όλα τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει το κλαμπ, αλλά είναι μια κίνηση που φέρνει τους οπαδούς ακόμη πιο κοντά στην ομάδα τους», ανέφερε στις δηλώσεις του.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *