Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πόλο Ανδρών: Ανανέωσε ο Γούνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Share

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Γούνα, ο οποίος θα παραμείνει αρχηγός της ομάδας πόλο και τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης.

«Όταν το περασμένο καλοκαίρι (2020) ο Απόλλων Σμύρνης ενεργοποιούσε τη… βόμβα της απόκτησης του Αλέξανδρου Γούνα περίμενε από εκείνον να βγάλει στο νερό την ποιότητά του, τα ηγετικά χαρακτηριστικά του, την προσήλωση σε επίθεση και άμυνα και παράλληλα την ομαδικότητά του. Όλα αυτά τα έδειξε και με το παραπάνω ο γεννηθείς στις 3/10/1989 διεθνής περιφερειακός, που συμφώνησε με την «ελαφρά ταξιαρχία» για να αποτελέσει εκ νέου τον ηγέτη της!

Με… λίγα λόγια το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει επισήμως την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Γούνα και για τη σεζόν 2021-2022.

Ο 32χρονος περιφερειακός θα συνεχίσει να προσφέρει ως ο αρχηγός της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» ποικιλοτρόπως. Όπως έκανε και πέρυσι δηλαδή. Διότι δεν ήταν μόνο τα 73 γκολ που σημείωσε σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Α1 των Ανδρών! Αλλά και η διάθεσή του για τη βελτίωση και την επιτυχία του συνόλου, πιστός και εκείνος στο ρητό ότι όλα ξεκινούν από την ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και από την ομαδική δουλειά.

Μπορεί, μάλιστα, ο Αλέξανδρος Γούνας να βρίσκεται σε διακοπές, ωστόσο φροντίζει να προπονείται τρεις ώρες (!) καθημερινά ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και η διάθεση για δουλειά είναι που κάνει τη διαφορά.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος υδατοσφαίρισης www.apollonwaterpolo.com για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε:

“Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος που μένω στον Απόλλωνα. Όπως είμαι ευχαριστημένος και από την προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας αλλά και από τις κινήσεις που βλέπω ότι γίνονται, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Για εμάς στόχος φέτος είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο μπορούμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι το ξεχωριστό.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να παίξουμε στο Champions League περνώντας κάποιους γύρους ή αν θα συνεχίσουμε στο Euro Cup. Αυτό που σίγουρα θέλουμε είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το πιο σημαντικό είναι μέσα από την προσπάθεια να υπερβαίνουμε τα όριά μας και αυτό που θα επιδιώξουμε ως ομάδα δεν είναι να φτάσουμε στο ταβάνι μας, αλλά να το υπερβούμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό θα το δείξει ο καιρός, βέβαια, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να το κάνουμε”».

Σταύρος Παγιατάκης
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *