Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ολυμπιακός: Καθυστερημένα στην Ελλάδα ο Κουντέ- Μηχανική βλάβη στο αεροπλάνο της πτήσης του

Share

Το πρωί της Τετάρτης (23/6) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Πιερ Κουντέ. Η καθυστέρηση της άφιξής του οφείλεται σε μηχανική βλάβη που προέκυψε στο αεροσκάφος της πτήσης του προς τη χώρα μας.

Ο Πιερ Κουντέ, αναμενόταν για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σήμερα το μεσημέρι (22/6, 15.00) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ωστόσο, ένα μηχανικό πρόβλημα στο αεροσκάφος της προγραμματισμένης πτήσης του, ήταν η αφορμή να ακυρωθεί η εν λόγω πτήση. Ο Καμερουνέζος άσος αναμένεται, εκτός απροόπτου, να φτάσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/6) στο αεροδρόμιο “Έλ.Βενιζέλος”.

Ο διεθνής μέσος υπενθυμίζεται πως αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους “ερυθρόλευκους” με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Σχετικά με τον τραυματισμό που είχε ο Κουντέ στην περσινή σεζόν, φαίνεται πως τόν έχει ήδη ξεπεράσει, ωστόσο δεν υπολογίζεται από την Μάιντς για την νέα σεζόν. Η συμμετοχή του τον Μάρτιο και τον Ιούνιο με την εθνική Καμερούν έδειξε πως δεν τίθεται θέμα τραυματισμού ή οποιουδήποτε προβλήματος.

Ο Πέδρο Μάρτινς εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόκτηση του Πιερ Κουντέ και υπολογίζει αρκετά στην συνεισφορά του. Ακόμα και αν παραχωρηθεί ο Μαντί Καμαρά, ο Κουντέ θα αναλάβει τον ρόλο του καθώς υπερισχύει ως προς τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *