Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλαδέλφεια 76ερς – Ατλάντα Χοκς 96-103: Υψηλές πτήσεις στην πόλη της αδελφικής αγάπης για τα γεράκια

Share

Σε ένα σκληρό ανατολίτικο ντέρμπι οι Χοκς επικράτησαν με 103-96 των Σίξερς μέσα στην Φιλαδέλφεια, κλείνοντας εισητήριο για τους τελικούς της ανατολής, όπου τους περιμένει το Μιλγουόκι.

Ο Αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με στόχευση στο ζωγρσφιστό, γρήγορα για άγνωστο λόγο άλλαξαν σκεπτικό και η Φιλαδέλφεια το εκμεταλλεύτηκε. Ο Τζοέλ Εμπίντ άρχισε να μιλά και πήρε τα ηνία. Ο Κέβιν Χέρτερ όμως κράτησε κοντά την ομάδα του με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 28-25 υπέρ της Philly.

Ο Τρε Γιανγκ στο πρώτο ημίχρονο ήταν απελπιστικά άστοχος και συνεισέφερε μόνο με τελικές πάσες κι ελεύθερες βολές. Τζον Κόλινς και Ντανίλο Γκαλινάρι ήταν η έξτρα ώθηση μαζί με τον Κλιντ Καπέλα. Χάρη σε ένα σερί 8-0 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, οι Χοκς πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με +2 (48-46) με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλά κοινά σημεία και πρωταγωνιστές με το πρώτο. Σταθερά ο Εμπίντ με Τομπάιας Χάρις και Σεθ Κάρι που ανέβαιναν. Χέρτερ, Γκάλο, Κόλινς και Καπέλα ήταν η αντίπαλη πρώτη γραμμή. Ο Γιανγκ εξακολουθούσε να είναι άστοχος και να μοιράζει κυρίως τη μπάλα, ενώ ίδια ήταν η θέση και του Μπεν Σίμονς.

Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο όμως κάτι άλλαξε, τι ήταν αυτό; Ο Γιανγκ εμφανίσθηκε με κάποια συνεχόμενα καλάθια. Με νύχια και με δόντια τα “Γεράκια άντεξαν, ακόμα και όταν προσπέρασε για ελάχιστες στιγμές η Φιλαδέλφεια και πήραν το ροζ φύλλο.

Έγιναν έτσι η 30στη ομάδα που καταφέρνει να πάρει 7ο παιχνίδι ως φιλοξενούμενη σε 135 περιπτώσεις, μια ημέρα μετά το αντίστοιχο κατόρθωμα των Μπακς.

 

Ατλάντα Χοκς (Νέιτ Μακμίλαν): Κέβιν Χέρτερ 27 (2/4τρίποντα), Γιανγκ 21 (2/11τρίποντα), 10 τελικές πάσες, Γκαλινάρι 17 (3/7τρίποντα) Κόλινς 14 και 16 ριμπάουντ, Καπέλα 13, Γουίλιαμς 6, Μπογκντάνοβιτς 4, Οκόνγκου 1, Χιλ-

Φιλαδέλφεια 76ερς (Ντοκ Ρίβερς): Εμπίντ 31 (2/5τρίποντα) 11 ριμπάουντ, Χάρις 24 (2/7τρίποντα) 14 ριμπάουντ, Κάρι 16 (2/5τρίποντα), Θάιμπουλ 8(1/2τρίποντα) 5 ριμπάουντ, Κορκμάζ 5 (1/5τρίποντα), Σίμονς 5, 8 ριμπάουντ και 13 τελικές πάσες, Χιλ 3, Μάξι 2, Μίλτον 2, Χάουαρντ-

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *