Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντετοκούνμπο: «Ευχαριστώ τους Έλληνες που ήρθαν απόψε στο γήπεδο» (vid)

Share

O Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά την σπουδαία πρόκριση των Μπακς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Έλληνες που βρέθηκαν στο Barclays Center.

Οι Μπακς μετά από ένα συγκλονιστικό Game 7 κατάφεραν να λυγίσουν τους Νετς (111-115) και να πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μια κορυφαία εμφάνιση με 40 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα για την επιτυχία της ομάδας του, απέδωσε ειδική μνεία στους στους Έλληνες που βρέθηκαν στο Barclays Center και συνέβαλαν το δικό τους μερίδιο στην πρόκριση των Μπακς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη: 

«Αντιμετωπίσαμε σωστά με προσαρμογές τον Ντουράντ και τον Χάρντεν. Θέλαμε να τους κάνουμε να παίξουν στο ένας εναντίον ενός, να πάρουν δύσκολα σουτ. Κάναμε τη δουλειά μας, τους αναγκάσαμε να πάρουν σουτ στο τέλος των επιθέσεων.

Είναι σπουδαίο συναίσθημα. Πάντα προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι και να μην απογοητεύομαι. Ήμουν σχεδόν συγκινημένος απόψε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να προστατεύσουμε την έδρα μας, το κάναμε με τους απίστευτους οπαδούς μας. Γυρίσαμε σε ένα μέρος στο οποίο είχαμε πέντε σερί ήττες. Είχαμε ανυπομονησία και νευρικότητα. Χαίρομαι, αλλά ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά μας.

Δεν έχει σημασία πόσα σουτ έχεις χάσει ή πετύχει. Πάντα πρέπει να πάρεις τη σωστή απόφαση. Ο Χόλιντεϊ το έκανε και στο τέλος μας έδωσε τεράστια ώθηση. Δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε αυτό, όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στη ζωή μας. Ήμασταν σε Game 7 εκτός έδρας. Τέτοια ματς που παίζουν οι κορυφαίοι ever. Παλέψαμε για τη στιγμή αυτή και έχουμε χτιστεί για αυτό»

Στη συνέχεια ο “Greek Freak” πρόσθεσε:

«Ο Κέβιν Ντουράντ έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά αυτό κάνει! Είδα την μπάλα να πηγαίνει μέσα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, όμως στην παράταση βάλαμε δύο καλάθια. Πραγματικά το θέλαμε αυτό ως ομάδα, είχαμε σκαμπανεβάσματα στη σειρά, βρεθήκαμε στο 0-2, ακόμη και απόψε μπορούσαμε να έχουμε χάσει πριν από την παράταση. Συγκινήθηκα, γιατί όλοι ήταν σε αυτό το ματς, ο προπονητής, ο πάγκος, όλοι, όλοι έπαιξαν σκληρά.

Δεν έχει τελειώσει η δουλειά. Να το απολαύσουμε, αλλά να δούμε τώρα τον επόμενο αντίπαλο και να συγκεντρωθούμε σε αυτόν. Θα παλέψουμε, θα παίξουμε σωστό μπάσκετ, θα το απολαύσουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος.

Ευχαριστώ τους Έλληνες που ήρθαν απόψε, ήταν περίπου 1000 και μας βοήθησαν πολύ να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους Νετς γι’ αυτή τη σειρά»

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *