Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Προολυμπιακό τουρνουά : Χωρίς τον Γιόκιτς η Σερβία

Share

Τις υπηρεσίες του Νίκολα Γιόκιτς θα στερηθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου του NBA, Νίκολα Γιόκιτς, μέσα από δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο προουλμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι από τις 29 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, προκειμένου το σώμα του να ξεκουραστεί από την χρονιά που πέρασε. Παράλληλα, τόνισε την ποιότητα των συμπαικτών του και την ικανότητά τους να οδηγήσουν την ομάδα στο Τόκιο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σερβία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο με τις Φιλιππίνες και την Δομινικάνη Δημοκρατία, ενώ στον δεύτερο θα αγωνιστούν η Ιταλία, η Σενεγάλη και το Πουέρτο Ρίκο.

Αναλυτικά η δήλωσή του :

“Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να ανακοινώσω ότι παρά την μεγάλη επιθυμία μου, δεν μπορώ να ενισχύσω την εθνική ομάδα. Η κατάσταση του σώματός μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα παρκέ προκειμένου να ανακάμψει και πρέπει να το αποδεχτώ. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς εμένα, κάτι που θα μας φέρει πολλή χαρά”.

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *