Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Εκκίνηση της φάσης των 16 στο γρασίδι Λονδίνου & Χάλε…

Share

4 εκ των 8 ματς της φάσης των 16 διεξάγονται σήμερα στα δύο σημαντικότερα τουρνουά της εβδομάδας…

Πιο νωρίς ξεκινάει το πρόγραμμα στο Χάλε της Γερμανίας, εκεί όπου το πρόγραμμα ανοίγουν Κορεντίν Μουτέ και Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο Γερμανός που είναι το φαβορί, άφησε εύκολα εκτός τον Ροντιόνοφ, ενώ ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Γκοφάν και προκρίθηκε τη στιγμή που ήταν στο 1-1 σετ.

Στη συνέχεια θα μπουν στο ‘Arena’ Ρούμπλεφ και Τόμσον με τους δύο να έχουν εύκολο έργο στον πρώτο γύρο απέναντι σε Κατσάνοφ κ’ Αλτμάιερ αντίστοιχα. Οι νικητές των 2 ζευγαριού θα διασταυρωθούν στο πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών.

Περίπου στις 15:00 και κάτι ο ‘King of Grass’ Ρότζερ Φέντερερ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ και θέλει να πάρει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην αγαπημένη του επιφάνεια μετά από εκείνη επί του Ίλια Ιβάσκα εχθές.

Τέλος, ο Γιαν-Λέναρντ Στρούφ μετά την έκπληξη του πρώτου γύρου απέναντι στον Μεντβέντεφ, θα κληθεί να αποκλείσει τον Μάρκος Γκιρόν για μια θέση στην τελίκή 8άδα…

Τσίλιτς-Φονίνι το σπουδαιότερο ματς στο Λονδίνο

Στο κεντρικό γήπεδο του Quenn’s τουρνουά στο Λονδίνο θα διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος.

Πρώτοι θα μπουν στο γήπεδο Άλεξ ντε Μινόρ κ’ Τζόν Μίλλμαν, μετά τις δύσκολες νίκες με 2-1 ενάντια σε Τζέρε και Οπέλκα.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το ‘μίνι’ ντέρμπυ με τον Ασλάν Καράτσεφ να κοντράρεται με τον Κάμερον Νόρι. Ο Ρώσος αποτελεί την απόλυτη έκπληξη στη σεζόν και θέλει να κάνει κάτι καλό και στο γρασίδι, τη στιγμή που ο Νόρι είναι σε καλή κατάσταση και δεν αφήνει εύκολα πόντους στον αντίπαλο.

Τρίτο στη σειρά ματς αυτό του Άλεξ Μπούμπλικ ενάντια στον Τζάκ Ντρέιπερ. Ο Βρετανός No.309 έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο καθώς εκμεταλλεύτηκε την κακή μέρα του Γιάνικ Σίννερ και τον άφησε εκτός με 7-6,7-6. Ο Μπούμπλικ επίσης έκανε υπέρβαση αφήνοντας τον Ζερεμί Σαρντί εκτός συνέχειας με 2-1.

Τελευταίο ματς αυτό ανάμεσα σε δύο ‘παλιοσειρές’, τον Μάριν Τσίλιτς και τον Φάμπιο Φονίνι. Οι δύο τους δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση το 2021, με τον Κροάτη να διασκεδάζει τις εντυπώσεις την αμέσως προηγούμενη βδομάδα στη Στουτγκάρδη, παίρνοντας το τρόπαιο στο πρώτο τουρνουά σε γρασίδι από το 2019! Το H2H μεταξύ τους είναι στο 3-1 με τον Φονίνι να παίρνει την μοναδική νίκη του το 2009!

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *