Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Playoffs: Εμφάνιση ΕΠΟΣ από τον Κέβιν Ντουράντ για το 114-108 των Νετς επί των Μπακς και το 3-2! (vid)

Share

Με έναν θρυλικό Κέβιν Ντουράντ, οι Μπρούκλιν Νετς έκαναν σπουδαία ανατροπή επί των Μιλγουόκι Μπακς στο πέμπτο ματς της μεταξύ τους σειράς και νίκησαν με 114-108 για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με 3-2 στους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας!

Υπάρχουν παίκτες που σημαδεύουν μια ολόκληρη εποχή. Υπάρχει και ο Κέβιν Ντουράντ που είναι μια εποχή μόνος του! Ο 32χρονος σούπερσταρ πραγματοποίησε μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του και ενδεχομένως μια από τις κορυφαίες που έχουν σημειωθεί στα χρονικά των Playoffs. Έδειξε ξανά την τεράστια κλάση που τον συνοδεύει συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου το Μπρούκλιν παρά τις δυσκολίες να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη με 114-108 κόντρα στο Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και να χρειάζεται πλέον μια νίκη για να προκριθεί στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο “KD” ήταν συγκινητικός, ήταν ασταμάτητος, ήταν σε βραδιά που κανείς και τίποτα δε μπορούσε να τον σταματήσει. Τελείωσε με 49 πόντους με 12/14 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 13/16 βολές ενώ κατέβασε 17 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, είχε 2 κοψίματα και υπέπεσε σε μόλις 3 λάθη αγωνιζόμενος σε ολόκληρο (!) τον αγώνα βγάζοντας 48λεπτο! Από εκεί και πέρα, είχε πανάξιο συμπαραστάτη τον Τζεφ Γκριν με 27 πόντους με 8/11 σουτ και 7/8 τρίποντα ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε άλλους 17 με 7/11 σουτ. Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε στη δράση για να καλύψει το κενό του τραυματία Καϊρί Έρβινγκ όμως όπως ήταν λογικό φάνηκε να βρίσκεται εκτός ρυθμού λόγω της κατάστασής του και της αγωνιστικής του απραξίας μένοντας στους 5 πόντους με 1/10 σουτ, 0/8 τρίποντα ενώ είχε 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ακόμα πιο κακός ο Τζο Χάρις που έμεινε στους 5 πόντους και στα 2/11 σουτ όμως για καλή του τύχη είχε έναν συμπαίκτη σε δαιμονισμένη κατάσταση για να πάρει το Μπρούκλιν στις πλάτες του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε σπουδαία εμφάνιση με 34 πόντους, 12/18 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/7 βολές, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ και 4 λάθη σε 42 λεπτά. Τον ακολούθησαν οι Κρις Μίντλετον με 25 πόντους αλλά και 8/22 σουτ ενώ Τζρου Χόλιντεϊ και Μπρουκ Λόπεζ είχαν από 19 και 15 πόντους αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, τα “Ελάφια” μόνο ευχαριστημένα δεν πρέπει να είναι για την έκβαση της αναμέτρησης αφού στο πρώτο ημίχρονο είχαν κάνει πολύ καλό παιχνίδι, βρέθηκαν ακόμα και στο +17 (39-56) δείχνοντας ικανοί να φύγουν με το “διπλό” αλλά ο Μάικ Μπουντεχόλζερ δεν έφτιαξε ποτέ την άμυνα της ομάδας του, έκανε ένα πολύ μικρό ροτέισον 6 παικτών και δε βρήκε ποτέ αντίδοτο για την τρομερή εμφάνιση του Κέβιν Ντουράντ η οποία έκρινε κατά πολύ την έκβαση της αναμέτρησης

Πλέον, οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται τα ξημερώματα της Παρασκευής (3:30 π.μ., COSMOTE TV) για το 6ο παιχνίδι της σειράς με τους Μπακς να καλούνται να υπερασπιστουν την έδρα τους και να φέρουν τη σειρά σε 7ο παιχνίδι ενώ από την άλλη οι Νετς έχουν τη δυνατότητα να τελειώσουν την υπόθεση-πρόκριση στο Μιλγουόκι.

Δείτε τα πλήρη στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *