Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρέιθγουεϊτ: «Δεν θέλαμε να παίξουμε μετά από ό,τι έγινε με τον Έρικσεν»

Share

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ αναφέρθηκε στην απόφαση της UEFA στο να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας της Δανίας με την Φινλανδία λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό με την κατάρρευση του Έρικσεν στο γήπεδο.

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ άφησε να εννοηθεί πως οι παίκτες της Δανίας ήρθαν προ τετελεσμένων γεγονότων και δεν επιθυμούσαν στην πραγματικότητα να επιστρέψουν στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί το ματς με τη Φινλανδία, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

«Δεν ζητήσαμε εμείς να παίξουμε. Ήταν μια από τις δύο επιλογές που είχαμε. Μας είπαν να πάρουμε μια απόφαση, φυσικά θα ήθελα να έχουμε και τρίτη επιλογή. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν θες να παίξεις», τόνισε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε δάκρυσε. «Είμαι ακόμη επηρεασμένος συναισθηματικά από ό,τι συνέβη και έχω ακόμη κάποιες εικόνες στο κεφάλι μου που θα ήθελα να απαλλαγώ από αυτές. Το πιο σημαντικό είναι πως ο Κρίστιαν νιώθει καλύτερα κι έτσι κι εγώ είμαι καλύτερα. Η υγεία του είναι πάνω από όλα. Για μένα ήταν σημαντικό να δω πως ήταν καλά».

Σταύρος Παγιατάκης
Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *