Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι:«Μεγάλο μου όνειρο ένας τίτλος με την Αργεντινή»

Share

Την επιθυμία του να χαρίσει έναν τίτλο στην Αργεντινή υπενθύμισε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο ,κατά πολλούς, κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών, Λιονέλ Μέσι, δεν έχει καταφέρει να χαρίσει έναν τίτλο στην Αργεντινή, γεγονός που επηρεάζει την υστεροφημία του και την κατάταξη του ανάμεσα στους κορυφαίους. Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» υπενθύμισε ότι ο μεγάλος του στόχος είναι να κερδίσει ένα τρόπαιο με την εθνική,με την πρώτη ευκαιρία να είναι το φετινό Κόπα Αμέρικα, βαδίζωντας στα χνάρια του σπουδαίου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Εν όψει του πρώτου τουρνουά στο οποίο θα λάβει μέρος η Αργεντινή, μετά τον χαμό του «Πίμπε ντ’ όρο», ο σταρ της Μπαρτσελόνα δήλωσε:

«Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσω έναν τίτλο με αυτή τη φανέλα. Έφτασα πολύ κοντά αρκετές φορές. Δεν τα κατάφερα, αλλά θα συνεχίσω να προσπαθώ. Πάντα θα παλεύω για αυτό το όνειρο», τόνισε και πρόσθεσε.

«Παρ’ όλο που υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα, νομίζω ότι η ιδέα και το στυλ παιχνιδιού είναι αρκετά ξεκάθαρα. Πιστεύω, ότι τώρα είναι η ώρα να κάνουμε μια κίνηση και αυτό το Κόπα Αμέρικα, προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα ξεχωριστό, διαφορετικό τουρνουά με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά είμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να το κατακτήσουμε».

Μιχάλης Παυλόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *