Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Νάγκετς-Σανς: Απολογήθηκε για την αποβολή του ο Γιόκιτς

Share

Ο Σέρβος σέντερ των Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο τέταρτο παιχνίδι με τους Σανς.

Οι Ντένβερ Νάγκετς αποχαιρέτησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας τη σεζόν, μετά την ήττα με 125-118 εντός έδρας από τους Σανς, οι οποίοι έκαναν το 4-0 στη σειρά και πέρασαν στους τελικούς της Δύσης. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε και η αποβολή του Νίκολα Γιόκιτς στην τρίτη περίοδο μετά από διαπληκτισμό του με τον Ντέβιν Μπούκερ. Την μεταμέλειά του για την αποβολή του στο Game 4 των Νάγκετς με τους Σανς, εξέφρασε ο φετινός MVP της σεζόν μετά την λήξη του παιχνιδιού.

«Ήθελα να αλλάξω τον ρυθμό του αγώνα, να δώσω λίγο νεύρο στην ομάδα και γι’ αυτό είπα να κάνω ένα δυνατό φάουλ. Δεν ξέρω αν τον χτύπησα ή όχι. Δεν έπρεπε να το κάνω, ήταν λάθος μου και ζητώ συγγνώμη, αλλά τώρα αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Σίγουρα δεν ήθελα να τον τραυματίσω ή να τον χτυπήσω στο κεφάλι εκούσια. Πίστευα ειλικρινά ότι δεν θα με αποβάλουν, αλλά έγινε», τόνισε ο Σέρβος σέντερ.

«Όλη η σεζόν ήταν εξαιρετική, μέχρι τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα δούλεψε σκληρά, δεν τα παράτησε ποτέ ακόμη και σήμερα, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αποδεχτείς την ήττα και να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος», πρόσθεσε.

Τέλος, στην ερώτηση αν θα ενισχύσει την Σερβία στο Προολυμπιακό τουρνουά, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του λέγοντας: «Δεν ξέρω, μόλις ολοκλήρωσα τη σεζόν στο ΝΒΑ».

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *