Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

“Τελειώνει” τον σωματοφύλακα του Ντουράντ το NBA.

Share

Το NBA είναι μια λίγκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και το έδειξε ξανά, επιβάλλοντας αυστηρή ποινή στον σωματοφύλακα του Κέβιν Ντουράντ για το συμβάν με τον Πιο Τζέι Τάκερ.

Ο Ρέτζι Μίλερ κάποτε είπε ότι τα playoffs είναι η ώρα που ξεχωρίζουν οι άντρες απ’τα παιδιά. Η ένταση και οι σφυγμοί χτυπάνε κόκκινο. Το διαπιστώσαμε για τα καλά στην τρίτη αναμέτρηση της σειράς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Μπρούκλιν Νετς. Οι Τζέι Τάκερ και Κέβιν Ντουράντ αντάλλαξαν λοφάκια σε απόσταση αναπνοής, σπρώχτηκαν και παραλίγο να έχουμε αλλά.

Ευτυχώς η κατάσταση ηρέμησε, όχι όμως πριν συμβεί κάτι ακόμα. Ένας σωματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ενώ όλοι περίμεναν να τους χωρίσει, εκείνος έσπρωξε τον παίκτη των “ελαφιών”.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας είναι μέλος της ασφάλειας του Κέβιν Ντουράντ. Δε θα μπορούσε φυσικά να πέσει στα μαλακά. Τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στο Fiserv Forum και απαγόρευση παρουσίας στις θέσεις δίπλα στο παρκέ του Barclays Center για όσα παιχνίδια δώσουν οι Νετς ως γηπεδούχοι μέχρι το τέλος αυτού του ζευγαρώματος.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *