Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωσε τον Σονί

Share

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις του και επισημοποίησε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του με τον εξτρεμ Κέβιν Σονί.

Η ομάδα της Αρκαδίας τερμάτισε 6η φέτος στο πρωτάθλημα, έπαιξε στα πλέι οφς και γενικά η εικόνα της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς στον αγωνιστικό χώρο ήταν εξαιρετική.

Την ίδια πορεία θέλει να ακολουθήσει και την επόμενη σεζόν ο Αστέρας και έτσι στο πλαίσιο της μεταγραφικής του ενίσχυσης προσέθεσε τον 23χρονο Καμερουνέζο, ο οποίος άνηκε στην Χιρόνα και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βιγιαρεάλ Β΄ και στην Θέλτα Β΄.

Πρόκειται για την τρίτη προσθήκη των Αρκάδων, οι οποίοι έχουν ανακοινώσει και τους Σανταφέ και Μπενίτο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης :

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Kevin Soni με μεταγραφή από την Girona. Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1998 στην πόλη Douala του Καμερούν, ο Kevin Soni αγωνίζεται ως εξτρέμ και επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 26 για τη φανέλα του».

Ενώ ο Σονί δήλωσε :

«Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που υπογράφω για αυτήν την υπέροχη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τώρα είναι η σειρά μου να δείξω ότι δεν έκαναν λάθος μαζί μου».

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *