Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Σενάριο επιστροφής του Κασάμι στον Ολυμπιακό

Share

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των “ερυθρόλευκων”.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από χθες το βράδυ(11/6), περί επιστροφής του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Φως των Σπορ”, οι “Πρωταθλητές” έχουν στην κορυφή της λίστας τους για τα χαφ τον 29χρονο Ελβετό, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους “ερυθρόλευκους” την διετία 2014-2016. Ο Κασάμι τη φετινή σεζόν έπαιξε στο ελβετικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βασιλείας, με την οποία σημείωσε 13 τέρματα σε 33 εμφανίσεις.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα, με τους Πειραιώτες να προχωρούν την υπόθεση του έμπειρου μέσου. Θέση για την συγκεκριμένη υπόθεση πήρε και ο έγκριτος δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος τόνισε πως “ο Κασάμι είναι στο δρόμο της επιστροφής για τον Ολυμπιακό”, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη η συγκεκριμένη επιστροφή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο έμπειρος Ελβετός την διετία που αγωνίστηκε στους “ερυθρόλευκους” κατέγραψε 66 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 9 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *