Type to search

EURO 2020 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμόμπιλε: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που υποφέρει από τον καταραμένο ιό»

Share

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε αφιέρωσε την εύκολη νίκη της Ιταλίας επί της Τουρκίας για την πρεμιέρα του Euro, σε όσους έχει χρειαστεί να υποφέρουν από τον κορονοϊό.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» εντυπωσίασε χθες με την εμφάνισή της απέναντι στην Τουρκία, επικρατώντας άνετα με 3-0, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να αποτελεί έναν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ματς, σημειώνοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Ιταλός φορ της Λάτσιο όμως δεν σταμάτησε στις επιδόσεις του στο γήπεδο καθώς συνέχισε να εντυπωσιάζει με δηλώσεις του, αφιερώνοντας την επιτυχία της ομάδας του σε όλον τον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί ή ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό.

«Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας, έπρεπε να αρχίσουμε καλά στη διοργάνωση και το κάναμε. Το να νικάς 3-0 μπροστά στους οπαδούς σου και να τους βλέπεις ευτυχισμένους ήταν πολύ όμορφο. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο τον κόσμο που υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από αυτόν τον καταραμένο ιό.

Είχαμε τη σωστή υπομονή, η Τουρκία είναι μία δυνατή ομάδα που έχει δυσκολέψει εθνικές ομάδες υψηλού επιπέδου. Όταν άνοιξαν οι χώροι μετά το 1-0, ξεδιπλώσαμε τις ικανότητές μας. Αφιερώνω το γκολ στα παιδιά μου, στην οικογένειά μου και στους γονείς μου»

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *