Type to search

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kόπα Αμέρικα: Φόιθ, Παλομίνο, Οκάμπος και Μπουέντια εκτός αποστολής για την Αργεντινή.

Share

Mε τους Χουάν Φόιθ, Χοσέ Παλομίνο, Λούκας Οκάμπος, και Εμιλιάνο Μπουέντια εκτός αποστολής θα συνεχίσει η Εθνικής Αργεντινής την προετοιμασία της σε λίγες ημέρες για το Κόπα Αμέρικα της Βραζιλίας

Λίγο πριν λήξει η προθεσμία (10/11 12 το βράδυ), ανακοινώθηκαν από τον Aργεντίνο ομοσπονδιακό τεχνικό Λουίς Σκαλόνι οι 28 ποδοσφαιστές που θα συνεχίσουν στην αποστολή ενόψει του Κόπα Αμέρικα στην Βραζιλία.

Παράλληλα, δεν παρουσιάζεται κάποια έκπληξη στις επιλογές του, όσον αφορά τα αστέρια που θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Ωστόσο έκδηλη είναι επιλογή 4 τερματοφυλάκων με τον τρίτο «να ακούσει» του πολύπειρου 33χρονού Αγκουστίν Μαρτσεσίν της Πόρτο και του 27χρόνου Χουάν Μούσσο της Ουντινέζε, για τον οποίο θα είναι και η πρώτη φορά που θα αποτελεί μέλος της Αργεντινής στην μεγαλύτερη σε εθνικό επίπεδο διαργάνωσης της Λατινικής Αμερικής.

Στην θέση του επιθετικού προβληματίζει ο 28χρονός Λούκας Αλάριο της Μπάγιερν Λεβερκούζεν, o οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο χέρι.

Η Αργεντινή βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο και στις 15 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Χιλή στο Ολυμπιακό Στάδιο «Ζοάο Χαβελάνζε»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *