Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Σανς – Νάγκετς 123-98: Επιβλητική εμφάνιση και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης! (vid)

Share

Οι Φοίνιξ Σανς δε δυσκολεύτηκαν καθόλου να νικήσουν τους Ντένβερ Νάγκετς με 123-98 για να γράψουν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δυτικής Περιφέρειας και να αποκτήσουν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Κορυφαίοι των νικητών οι οποίοι στηρίχθηκαν για άλλη μια φορά στον επιθετικό πλουραλισμό και το ομαδικό μπάσκετ, αναδείχθηκαν οι Ντέβιν Μπούκερ (18π., 10ριμπ.), Κρις Πολ (17π., 5ριμπ., 15ασ.), Μάικαλ Μπρίτζες (16π.) και ΝτιΆντρε Έιτον (15π., 10ριμπ.). Για τους φιλοξενούμενους που πήγαν όλα λάθος σε μια κάκιστη βραδιά, ο MVP της Κανονικής Περιόδου Νίκολα Γιόκιτς (24π., 9/17 σουτ, 13ριμπ., 6ασ.) ήταν θετικός αλλά και απελπιστικά μόνος αφού κανένας συμπαίκτης του δε σημείωσε πάνω από 11 πόντους ενώ όλοι είχαν μέτρια ποσοστά ευστοχίας στην πλειοψηφία.

Επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων τα ξημερώματα του Σαββάτου (5:00 π.μ., COSMOTE TV) με τη σειρά να μεταφέρεται στο Ντένβερ.

Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα εδώ.

 

Το αποψινό πρόγραμμα βρίσκει τους Μιλγουόκι Μπακς να υποδέχονται τους Μπρούκλιν Νετς (2:30 π.μ., COSMOTE TV) με τη σειρά να είναι στο 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Για λογαριασμό του Μπρούκλιν θα απουσιάσει ξανά ο Τζέιμς Χάρντεν λόγω του τραυματισμού του στον οπίσθιο μηριαίο. Στο πλαίσιο του Game 2, οι Γιούτα Τζαζ όντας μπροστά με 1-0, φιλοξενούν τους Λος Άντζελες Κλίπερς (5:00 π.μ.).

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *