Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιόκιτς κάτι χρώσταγε στον Κόμπι

Share

Ο Κόμπι Μπράιαντ μπορεί να μην βρίσκεται πλέον σε τούτη τη γη όμως ο Νίκολα Γιόκιτς με την ανάδειξή του σε mvp τα ξημερώματα επαλήθευσε τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο αγαθός γίγαντας από το Σόμπορ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου για τη σεζόν 2020-2021. Υπάρχει όμως ένα παρασκήνιο προηγούμενων ετών μεταξύ εκείνου και του black mamba.

Τα τελευταία έτη ο θρυλικός shooting guard από την πόλη της αδελφικής αγάπης παρακολουθούσε τις εξελίξεις στον μαγικό κόσμο ως θεατής πλέον. Παρόλο που δεν έπαιζε πια εύρισκε τρόπο να δίνει κίνητρο στη νέα γενιά αλλά και σε παλιότερους.

Μόλις τελείωνε μια σεζόν αναλάμβανε δράση. Με πίστη στο μυαλό, το ένστικτο, τη γνώση και το βλέμμα του, απηύθυνε προκλήσεις σε όποιους πίστευε ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτές. Ο Τζόκερ ήταν ένας από αυτούς. Σε εκείνον, όπως και στον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, έλαχε η δυσκολότερη από όλες. Το 2019 του έθεσε ως στόχο το βραβείο του mvp. Ο Γιάννης το κατάφερε τη διετία 2019-2020 (η πρόκληση είχε γίνει το 2018). Ήρθε η σειρά του Σέρβου λοιπόν το 2021, συνεχίζοντας το σερί της κατάκτησης του βραβείου από Ευρωπαίο για τρίτη σερί χρονιά.

Να που το κίνητρο έγινε επιβεβαιωμένη προφητεία. Σίγουρα σε κάποιο σύννεφο ο Κόμπι θα πίνει τη σαμπάνια του καπνίζοντας το πούρο του και θα λέει στην Τζιάνα: “I told them so. That boy ain’t joking around”.

Μεγάλε Κόμπι…

 

Επιμέλεια:  Γιώργος Διαλυνάς

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *