Type to search

EURO 2020 Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2021: Με πιστοποιητικά εμβολιασμού ή αρνητικά τεστ η είσοδος στο Γουέμπλεϊ

Share

Δύο είναι οι τρόποι προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιος φίλαθλος τα τρία παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

Λίγες μέρες έμειναν για να ανοίξει η αυλαία του Euro 2021 και οι προετοιμασίες στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τη μεγάλη διοργάνωση συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Σύμφωνα με ενημέρωση της UEFA(8/6), οι προϋποθέσεις για τους φιλάθλους, που θέλουν να δουν από κοντά τα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, είναι είτε να επιδείξουν τα διαβατήρια εμβολιασμού τους και με τις δύο δόσεις, τουλάχιστον 14 μέρες πριν τον αγώνα, είτε να προσκομίσουν αποτελέσματα αρνητικού τεστ κορωνοϊού, που να έχουν διενεργηθεί μέσα στις προηγούμενες 48 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές Euro θα είναι το πρώτο αθλητικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου θα χρησιμοποιηθούν τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Τα γήπεδα θα δέχονται κόσμο, που αντιστοιχεί στο 25% της συνολικής χωρητικότητάς τους, με τα παιχνίδια στο Γουέμπλεϊ να γίνονται παρουσίας μάξιμουμ 22.500 φιλάθλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική Αγγλίας θα αντιμετωπίσει στο Δ’ όμιλο τις Κροατία, Σκωτία και Τσεχία, ενώ στο εμβληματικό Γουέμπλεϊ πρόκειται να διεξαχθεί, επίσης, ένα παιχνίδι της φάσης των “16”, οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης.

H UEFA ανέφερε μεταξύ άλλων πως “η διεξαγωγή μίας ασφαλούς διοργάνωσης αποτελεί προτεραιότητα” και “συνεργάζεται με τις κατά τόπους κυβερνήσεις και υγειονομικές αρχές για να διασφαλίσει μέτρα, τα οποία συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της διοργανώτριας χώρας.”

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *