Type to search

ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Κυριάκος: «Εύχομαι του χρόνου να είμαστε αγκαλιασμένοι»

Share

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για τα θέματα του Δικεφάλου, την επιστροφή Λουτσέσκου και την απομάκρυνση του Πάμπλο Γκαρσία

«Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχουμε δικαιωθεί για την επιλογή μας. Ήταν δύσκολη απόφαση. Προφανώς όλες οι στρατηγικές επιλογές τυγχάνουν τις έγκρισης της οικογένειας Σαββίδη. Προφανώς όλοι οι άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχουν λόγο στο τι πηγαίνει καλά και τι όχι, τι πρέπει να διορθωθεί.

Δεν μ αρέσει να ψάχνουμε να βρούμε πώς να αποποιηθούμε ευθύνες, μ’ αρέσει στο ποδόσφαιρο οι άνθρωποι που έχουν προσωπικότητα να την επιδεικνύουν και στα εύκολα και στα δύσκολα και κυρίως στα δύσκολά. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία να ρίξουμε το βάρος μιας δύσκολης απόφασης στον ιδιοκτήτη, είμαστε όλοι μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Ήταν μια απόφαση με πολύ μεγάλο συναισθηματικό υπόβαθρο. Κάποιοι οπαδοί αμφισβήτησαν την απόφαση, κάποιοι όχι. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε αγκαλιασμένοι και να γιορτάζουμε επιτυχίες»

Σε ερώτηση για τις επαφές με τον Λουτσέσκου αποκάλυψε: «Ο Λουτσέσκου είναι πολύ ευθύς και πολύ ειλικρινής. Είχε συνομιλίες σε τελικό στάδιο με ομάδα της Ιταλίας. Χρειάστηκε να υπάρχει μια πολύ καλή προεργασία και μια πολύ καλή προσέγγιση από εμάς. Δεν έγινε καιρό πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Στο Βουκουρέστι ταξιδέψαμε την Τρίτη μετά τον τελικό του Κυπέλλου για να πάρουμε τις υπογραφές»

Επιμέλεια: Δημήτρης Οικονόμου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *