Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει να “δέσει” Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός

Share

Την επιθυμία να διατηρήσει στις τάξεις του τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για τα επόμενα χρόνια έχει εκφράσει στον παίκτη η διοίκηση του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις επέκτασης της συνεργασίας τους.

Σε μία κακή χρονιά για τον Ολυμπιακό που ολοκληρώθηκε πρόωρα με τον αποκλεισμό της ομάδας από τα Playoffs της Euroleague, οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν ένα θετικό που κρατούν και με αυτό θέλουν να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα τους. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, με τον διεθνή με τις μικρές Εθνικές power forward, να είναι η αποκάλυψη της σεζόν για τους Πειραιώτες, τελειώνοντας τη χρονιά με 11.5 πόντους ανά ματς, έχοντας 43% στα τρίποντα και 5.4 ριμπάουντ.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν στο πρόσωπο του Βεζένκοφ τον διάδοχο του Γιώργου Πρίντεζη, γι’ αυτό και έχει προσεγγιστεί ήδη ο παίκτης προκειμένου οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια στην προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας τους. Η πρόταση από την πλευρά των Πειραιωτών αφορά για επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια και μένει να φανεί πλέον η κατάληξη των συζητήσεων.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *