Type to search

ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα υπόψιν της ΑΕΚ ο Στίβεν Κόλκερ

Share

Ο Στίβεν Κόλκερ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της “‘Ένωσης”. Μάλιστα η ΑΕΚ φέρεται να έχει ήδη συζητήσει μαζί του!

Ο 29χρονος Άγγλος στόπερ Στίβεν Κόλκερ, συμπαίκτης του Τζαβέλλα στην Αλάνιασπορ και ελεύθερος πλέον, είχε μια εντυπωσιακή διετία στις υποχρεώσεις της τουρκικής ομάδας με 86 συμμετοχές, 6 γκολ και 8 ασίστ. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας, οι μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, όπως η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσέ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ωστόσο εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο μία φορά διεθνής με τα “τρία λιοντάρια”, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο Κόλκερ έχει δεχθεί διερευνητική κρούση από την ΑΕΚ και έχει υπάρξει συζήτηση μαζί του. Είναι μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα, όχι η μοναδική, αλλά δεδομένα μία από αυτές που έχει ξεχωρίσει το μεταγραφικό επιτελείο της Ένωσης. Δικαίως γιατί στα 29 του έχει, ακριβώς το προφίλ που η ΑΕΚ αναζητά για να καλύψει το κενό του Ντιμτρό Τσιγκρίνσκι.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυναμικό κεντρικό αμυντικό, σπουδαίο στο ψηλό παιχνίδι, με ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά και στο να δίνει τελικές πάσες καθώς ξέρει ποδόσφαιρο και είναι πολύ άρτιος τεχνικά. Δεν είναι τυχαίο ότι σε 349 επαγγελματικά παιχνίδια, μετράει 19 γκολ και 19 ασίστ, νούμερα που δεν βρίσκεις εύκολα σε κεντρικούς αμυντικούς, ειδικά όσον αφορά στην τελική πάσα.

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *