Type to search

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Νέο φιλικό με Νορβηγία

Share

Το τελευταίο φιλικό για τη φετινή σεζόν θα δώσει απόψε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία(20:00) στο «Λα Ροσαλέδα» της Μάλαγα.

Μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε στο φιλικό της Πέμπτης με το πανίσχυρο Βέλγιο(1-1) στις Βρυξέλλες, η Εθνική Ομάδα θα δώσει σήμερα ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σιπ θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία σε αγώνα που θα διεξαχθεί στη Μάλαγα της Ισπανίας. Η ομάδα του Σολμπάκεν, που ούτε εκείνη θα πάρει μέρος στο προσεχές Euro, πρόκειται για μία δυνατή αντίπαλο, η οποία έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις της το next best thing του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Έρλινγκ Χάαλαντ!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως όλα δείχνουν, θα παραταχθεί με 4-2-3-1 κόντρα στους Νορβηγούς. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με την τετράδα στην άμυνα(από δεξιά προς αριστερά) να αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Γιαννούλη. Το δίδυμο στα χαφ θα το απαρτίζουν οι Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης (ή Ζέκα), με την τριάδα πίσω από τον προωθημένο στην κορυφή της επίθεσης Παυλίδη, να αποτελείται από τους Μασούρα, Μάνταλο(ή Πέλκα) και Μπακασέτα.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι έχουν συμπεριληφθεί και οι Διούδης, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Σάλιακας, Πούγγουρας, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κούτρης, Σιώπης και Τζόλης.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *