Type to search

NBA Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντάλας Μάβερικς- Λος Άντζελες Κλίπερς: Ζήτω τα παράλογα

Share

Από την αρχή της σειράς των Κλίπερς με τους Μάβερικς περιμέναμε να δούμε αμφίρροπα παιχνίδια. Είδαμε όμως κάτι πολύ παραπάνω. Τον παράγοντα έδρα να πηγαίνει περίπατο.

Χάρη στον Καουάι Λέοναρντ οι Κλιπς ισοφάρισαν σέ 3-3 και εξασφάλισαν άλλη μια ευκαιρία για πρόκριση σε ένα do or die game 7, κυρίως όμως πέρασαν στην ιστορία ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η έκβασή του. Με τη νίκη τους αυτή συνέβη το εξής πρωτοφανές. Τα 6 παιχνίδια ως τώρα είναι τα μόνα στα οποία κερδίζουν μόνο οι φιλοξενούμενοι, αποτελώντας ρεκόρ για το NBA, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβεί το ίδιο και στο τελευταίο παιχνίδι. Ποια θα είναι η εξέλιξη είναι δύσκολο να προβλεφθεί, αν όμως οι Τεξανοί επικρατήσουν τότε η ομάδα του Λος Άντζελες θα βιώσει έναν ακόμη αποκλεισμό, με διαφορετικό βέβαια τρόπο σε σχέση με πέρυσι και το 2015. Γεγονός είναι ότι δεν έχει ιστορικά και την καλύτερη σχέση με την post season, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που της χτυπά την πόρτα η ατυχία, κάποιοι μιλούν μάλιστα για κατάρα του franchise, με διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Το 2020 πλήρωσε το κάζο ο Ντοκ Ρίβερς. Θα υπάρξει άραγε στήριξη στον Ταϊρόν Λου σε περίπτωση στραβοπατήματος, ή θα λυγίσει στην πίεση? Οι απαντήσεις θα αρχίσουν να δίνονται ξημερώματα Δευτέρας.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Διαλυνάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *