Type to search

EURO 2020 Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2020: Με παρουσία 14.000 φιλάθλων οι αγώνες στην Allianz Arena

Share

H βαυαρική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στα παιχνίδια του Euro 2020 που θα διεξαχθούν στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο «Alianz Arena» θα επιτραπεί η παρουσία 14.000 φιλάθλων, που αναλογεί στο 20% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Η «Alianz Arena» θα φιλοξενήσει τα τρία παιχνίδια της εθνικής Γερμανίας στους ομίλους του Euro 2020, με την βαυαρική κυβέρνηση να ανακοινώνει την Παρασκευή (4/6) τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορέσουν να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου. Τα “πάντσερ” σε έναν όμιλο φωτιά θα υποδεχτούν τις 2 φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης Γαλλία (15/6), Πορτογαλία (19/6), αλλά και την Ουγγαρία (23/6) στην τελευταία αγωνιστική του γκρουπ. Στο γήπεδο του Μονάχου θα πραγματοποιηθεί επίσης στις 2 Ιουλίου ένας αγώνας των προημιτελικών

Όσοι παρευρεθούν στο στάδιο θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες, ενώ οι χώροι εντός και εκτός γηπέδου θα είναι ειδικά διαμορφωμένοι ώστε να μην μπορούν να γίνουν συγκεντρώσεις πριν και μετά τα παιχνίδια. Το Μόναχο θα φιλοξενήσει αγώνες τελικής φάσης μετά από μια 15ετία και το Μουντιάλ του 2006.

Σταύρος Παγιατάκης
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *