Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Τέτι για αθλητικός διευθυντής

Share

Ο Ντομένικο Τέτι είναι πλέον στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων να αναλάβουν την θέση του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον επόμενο αθλητικό διευθυντή του και ο Ντομένικο Τέτι είναι αυτός που βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας των επιλογών του Ιβάν Σαββίδη.

Ο γεννημένος το 1976 Ιταλός έχει διατελέσει στο παρελθόν τεχνικός διευθυντής στη Βερόνα, στη Σαμπντόρια, όπου συνεργάστηκε με ποδοσφαιριστές όπως ο Μάουρο Ικάρντι, ο Σέρχιο Ρομέρο και ο Σκόντραν Μουστάφι όταν αυτοί ήταν σε μικρή ηλικία- και τη Νοβάρα, πριν μετακομίσει στην Κύπρο και αναλάβει αντίστοιχο πόστο στον ΑΠΟΕΛ.

Ανέλαβε την κυπριακή ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και με αυτόν τεχνικό διευθυντή επέστρεψε στις επιτυχίες (κατακτώντας το πρωτάθλημα) και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, την τελευταία περίοδο στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ πέρασε από την φάση των ομίλων του Europa League νικώντας τη Σεβίλλη και αποκλείστηκε στους 32 της διοργάνωσης από τη Βασιλεία.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *