Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιντιέ Ντρογμπά: Τιμήθηκε απο την Ακτή Ελεφανταστού για την προσφορά του στον τόπο

Share

Ή Ακτή Ελεφανταστού τίμησε τον Ντιντιέ Ντρογμπά για την προσφορά στον τόπο, και τους ανθρώπους της δίνοντας του ένα πτυχίο. 

Ο Ιβοριάνος στράικερ κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια με την επιμονή και το ταλέντο  του να γράψει την δική του ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Όμως το μεγαλείο του Ντιντιέ Ντρογμπά δεν περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά και απέξω απο αυτό, με τον ίδιο να αποτελεί εθνικό ήρωα, και να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να διακοπέι ο εμφύλιος πόλεμος το 2006 λίγο πριν την σέντρα του Μουντιάλ.

Έτσι η Ακτή Ελεφανταστού αποφάσισε να τον τιμήσει ως ένδειξη αναγνώρισης προς το πρόσωπο του για την  προσφορά του στον τόπο αλλά και τους συναθρώπους του.

«Τιμάμε τον Ντιντιέ για το φιλανθρωπικό του έργο, τιμάμε τον Ντιντιέ για τη συμβολή του στην ομαλοποίηση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα, για τη συμβολή του στο ποδόσφαιρο. Τιμάμε τον Ντιντιέ για συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτό το πτυχίο είναι απλά μία μικρή αναγνώριση. Για τον Ντρογκμπά η αγάπη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση», ανέφερε ο πρύτανης της Αμπιτζάν κατά την βράβευση του Ντρογκμπά.εε

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *