Type to search

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίντεζης: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην Εθνική»

Share

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη κλήση του στην Εθνική ομάδα και τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για αυτόν να αγωνίζεται με τα “γαλανόλευκα”.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Έλληνας “ψηλός”:

-την παρουσία του για ένα ακόμη καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα: «Είναι πάντα πάρα πολύ ωραίο να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε κάτι που αγαπάς, όπως είναι το μπάσκετ. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη πρόκληση, να καταφέρουμε μετά από πολλά χρόνια να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια και ελπίζω να έχουμε όλοι την υγεία μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

-την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας: «Δεν σκεφτόμαστε το Τόκιο. Έχουμε μπροστά μας το Προολυμπιακό Τουρνουά, σίγουρα δεν έχουμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας για να φτιαχτεί η τέλεια χημεία και να ‘βρεθούμε’ πάρα πολύ καλά. Καταλαβαίνουμε πως χρειάζεται σε κάθε προπόνηση να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι κι αποφασιστικοί γίνεται για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους αγώνες. Εκεί, βήμα-βήμα, βλέπουμε τι θα καταφέρουμε».

-τις εντυπώσεις του από την ομάδα: «Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την ομάδα. Το ιδιαίτερο με τις εθνικές ομάδες είναι πως μπορεί να έχεις ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά να βρεθείς σε μια όχι τόσο καλή μέρα και να μην καταφέρεις αυτό που πραγματικά μπορείς να κάνεις. Από την άλλη, βέβαια, μπορείς να πας με χαμηλότερες απαιτήσεις, αλλά να βρεις την κατάλληλη χημεία και να καταφέρεις να κάνεις πολλά περισσότερα».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *