Type to search

ΑΕΚ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: “Βουρ” για Εντσάμ, ξεκαθαρίζει του Αραούχο

Share

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ, προκειμένου να μεταγραφεί τελικά στην ΑΕΚ. Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας βρίσκεται και ο Σέρχιο Αραούχο, στο πλαίσιο της αποχώρησης του Νέλσον Ολιβέιρα.

Η ΑΕΚ κινείται με γοργούς ρυθμούς για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ. Ο Γάλλος μέσος, που στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ και μετράει 6 συμμετοχές, ανήκει στην Σέλτικ με συνολική παρουσία 29 αγώνες σε Σκωτία και Γαλλία. Σύμφωνα με τα σκωτσέζικα μέσα, η “Ένωση” προτίθεται να συνάψει συμφωνία ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ωστόσο επιθυμεί να πάει σε αγγλική ομάδα. Το συμβόλαιό του με την Σέλτικ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά έχει μείνει ελεύθερος από τους Σκωτσέζους. “Δεν φαντάζει και η καλύτερη επιλογή για τον Έντσαμ η μεταγραφή του σε μια ελληνική ομάδα, καθώς ο ίδιος θέλει και πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω”, αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέσα της Σκωτίας, με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται πως η “Ένωση” ψάχνει χαφ, καθώς ο τραυματισμός του Αντρέ Σιμόες είναι ιδιαίτερα σοβαρός και ταυτόχρονα, υπάρχει διάθεση από την πλευρά του Κρίστισιτς να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όσον αφορά στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο, υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, ωστόσο η Λας Πάλμας ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με τα 2 εκατομμύρια που προτίθεται να δώσει η ελληνική πλευρά. Στην ΑΕΚ, δεν θέλουν να πάει μακριά το θέμα της οικονομικής διαφοράς, και να σεβαστούν την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον “δικέφαλο” και να κάνει τη διαφορά στην φετινή σεζόν. Ο Αραούχο παραμένει ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της “Ένωσης”, καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχωρεί στο τέλος του τρέχοντος μήνα, και πρέπει να βρεθεί ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *