Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ο Πολονάρα συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε»

Share

Κάτοικος Κωνσταντινούπολης θα είναι από την επόμενη χρονιά ο Ακίλε Πολονάρα, καθώς όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Οζάν Σουλάκ, έχει συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε. 

Η ραγδαία βελτίωση που παρουσίασε ο Ακίλε Πολονάρα στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με την Μπασκόνια, δεν πέρασε απαρητήρητη από την υπόλοιπη Ευρώπη και φαίνεται πως ο Ιταλός θα ανταμειφθεί με μία μεταγραφή. Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Οζάν Σουλάκ, ο 29χρονος φόργουορντ έχει συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε, στο δυναμικό της οποίας θα ενταχθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πολονάρα βγήκε, για πρώτη φορά, από τα σύνορα της Ιταλίας το 2019 για χάρη της βασκικής ομάδας και δεν το μετάνιωσε. Έχει μετατραπεί σε έναν άλλο παίκτη, πανηγυρίζοντας και το πρωτάθλημα Ισπανίας τη περασμένη χρονιά. Φέτος, σε 33 παιχνίδια Ευρωλίγκας μέτρησε 12,2 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1,2 κλεψιματα, ενώ σούταρε με 57,2% στα δίποντα και 44,3% στα τρίποντα. Στην ACB, έχει σε 35 αγώνες, 11,2 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και σουτάρει με 59,2% στα δίποντα.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *